Nieuws

Back to school, goede start

De zomervakantie is bijna afgelopen en aan het begin van het jaar de lesstof goed onder de knie hebben, heeft meerdere voordelen. Het neemt gewoon heel veel stres weg, voor nu en later in het schooljaar.

Zomeraanbieding!

Het is inmiddels zomervakantie, al voelt het dit jaar kwa tempratuur niet als zomer… Om van deze regenachtige koele zomer toch iets leuks te maken, heb ik een aanbieding voor alle nieuwe leerlingen!

Maatregelen omtrent COVID-19

Wegens de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld tegen de verspreiding van COVID-19 (ofwel het coronavirus), moet ook ik een aantal maatregelen treffen. Mijn maatregelen zijn hieronder weergegeven, maar toch adviseer ik om ook mijn nieuwsfeed te blijven controleren.

Geen eindexamen, extra aanbiedingen

Vandaag is bekend gemaakt dat door de nieuwste maatregelen die de regering heeft getroffen omtrent het corona-virus, de centrale eindexamens niet door gaan. Dit leidt ertoe dat de eindejaars hun diploma krijgen op basis van de schoolexamens (SE’s).

Sluiting scholen, extra plek!

Vandaag zijn er nieuwe maatregelen bekend gemaakt omtrent COVID-19. Eén van deze maatregelen houdt in dat scholen hun deuren moeten sluiten. De sluiting van de scholen kan voor sommige leerlingen erg vervelend zijn.