Nieuws

Back to school, goede start

De zomervakantie is bijna afgelopen en aan het begin van het jaar de lesstof goed onder de knie hebben, heeft meerdere voordelen. Het neemt gewoon heel veel stres weg, voor nu en later in het schooljaar.

De eerste dag na de vakantie is altijd weer spannend; nieuwe docenten, misschein een andere klas en nieuwe vakken. Het is dan fijn om alle lesstof goed te begrijpen, zodat de spanning eraf gaat.
Daarnaast is een goed begin het halve werk. De stof aan het begin van het jaar is vaak ook nog de belangrijkste. Als je vanaf het begin de stof goed onder de knie hebt, is het later in het jaar makkelijker om de stof te blijven begrijpen.

Wil jij aan het begin van het jaar een goede start maken? Dan heb ik voor jou een speciaal back-to-school programma!
Het back-to-school programma bestaat uit een 10 digitale documentjes voor 50% van de prijs. Die documentjes kunnen bestaan uit extra oefeneingen, stappenplannen voor moeilijke opgaven of “vertaalde” moeilijke stof. “Vertaalde” moeilijke stof is een stuk tekst uit je boek o.i.d. die ik voor jou in simpelere taal probeer uit te leggen in een document.

Wat is het addertje onder het gras?
Het addertje onder het gras is dat bij deze documenten geen uitleg zit. Dus als je vragen hebt waarom een opdracht niet goed is gegaan, dan betaal je €5,- extra. Echter als je mijn “vertaalde” tekst niet begrijpt, krijg ik een extra kans om het je toch goed uit te leggen. De aanbieidng is ook echt een back to school aanieding, na de herfstvakantie (dus vanaf 26 oktober) wordt het programma ingetrokken. Dit houdt in dat je ongeveer 2 documenten per week krijgt.

Je kan je aanmelden voor dit programma tot vrijdag 18 september 2020.