Summerschool

Wat?

Summerschool kan verschillende vormen hebben, jouw wens is hierin leidend. Het bestaat vooral uit oefeningen om het niveau te behouden of op te krikken. Omdat je normaal gesproken een boek hebt waar je lesstof in staat, wordt er van jou verwacht dat je nu ook je eigen lesstof meebrengt. Dit kunnen bijvoorbeeld kopie├źn zijn uit je boek of extra stencils die je hebt gekregen van school.

Wie?

Summerschool is voor verschillende soorten leerlingen; leerlingen die van niveau overstappen, een achterstand hebben of een vak tijdens de vakantie willen onderhouden. Het gaat vooral om leerlingen die een vak erg moeilijk vinden en bang zijn dat ze na de zomervakantie niet op het juiste niveau zijn om meteen mee te gaan met de rest. Summerschool kan je ook helpen je zelfvertrouwen te behouden of versterken.

Hoe?

Summerschool zal bij mij thuis plaatsvinden en we zullen voornamelijk opdrachten maken. Summerschool kan bijna de gehele vakantie plaatsvinden, maar je moet het wel een dag voor de les aangeven of je komt.

Tariven

Eerste uur

€ 25,-

Tweede uur

€ 20,-

Strippenkaart (10 uur)

€ 200,-

Meer informatie over de lestijden of andere vragen?

Contact opnemen